Dom > Znanje > Sadržaj

Zašto juvelira radije Superwave nakit Laser za zavarivanje mašina

Jun 15, 2016

1. laserskog zavarivanja ne zahteva nikakve vojnici. Da izgradim oblast koristite isti materijal kao komad trenutno radite.

2.A laserski Veld je vrlo čist i ostavlja bez firescale ili usana, stoga se manje operete je potrebna, bez kiselim.

3.A laser Veld je vrlo precizan i zagreva i hladi u delić sekunde. Ovo vam omogućava da sa sigurnošću zavariti do 0,1 mm pored toplote osetljive kamen, pravim ponovo prelivanja vrlo lako.

4. neke druge prednosti pitomija toplote su ti možete da popravite proleće zglobova bez gubitka napetost; Dobro lance popravke bez drugog kruga; popravljanje kostim nakit i rad na prethodno popravljenih posao bez brige od drugih propast lemljenje spojeva.

5 mnogo poslova opravke su mnogo lakse sa laserom i sposobni ste da popravite poslove da bi normalno okreći mi leđa npr naoиare okvire prohrom trake za sat, dobro lanac popravke, osetljiv privezaka toplote, slomljen kameni postavke itd. Иega su ove popravke u kući da bi pomoglo da zadrzi kupaca.

6.A laser za novac praktično bilo koji metal, kao i za varenje dva razlikovala metala zajedno. Ovo može da otvori vrata da novi dizajn. Laser za novac: žuta zlatnih, White zlatnih, Rose zlato, platina, Paladium, srebro, nerđajući čelik, titanijuma i kostim nakit.

7.A draguljari rada sa glumcima metala imaju laser da brzo i lako popraviti poroznosti. Kada gotovo popravku je nevidljivim.

8. kao laserski popravku je čist postavljanje upaljaиa proces za razliku od PUKs, Šavovi su 3 puta jači od konvencionalne lemljenje.

Tek je 9 mnoge draguljari komentar najveća beneficija za njih je da ima sposobnost da ih iz nevolje na određene poslove. Teško mi je da se stavi procena na ovo, ali stvarno pomaže kada imate taj ručni rad, potrebno je da brzo i laser je jedini odgovor.

Za više informacija molim vas pogledajte na našem sajtu: www.superwve-laser.com

Ili, ne oklevajte da biste nam poslali tvoja istraga.