Dom > Novosti > Sadržaj

300 kilograma marihuane u Greenwich Villageu

Mar 12, 2016

Trojica su bili uhapšeni nakon pokušaja isporuke ogromnih 300 kilograma kanabisa u zgradu u Greenwich Villageu u New Yorku, policija je rekla CBS New York prošlog meseca.

Narkotici policajca su uhapsili Patrick Johnson, Matthew Parrigo i Christopher Bender nakon opazili su nosili veliki drveni sanduk u zgradu u ulici Bliker 144. Policija je kasnije otkriveno drugog 150 kila sanduka puna trave nakon pretraživanja dostavni kamion na sceni.

Bridget Brennan, gradskih specijalne narkotike tužioca, je rekla WCBS da veruje u lonac je isporučilo vazduh iz Kalifornije Newark aerodrom, a onda dostavio kurir kombi na adresu Greenwhich selo. Detektivi pratio je isporuka i poslali njuškalo psa da potvrdi za presretanje.

"To je ogromna kolicina marihuane i vredi mnogo novca," rekao je Brennan, radije očigledno. "Bice biti prodavani u ulici nivou iznose po gramu, verovatno bi do milione dolara."

Mega-bista Ma skoro četiri godine nakon što je John Bokun, navodni poglavica bande "Westies" irski, su me uhitili zbog navodno lete pola miliona dolara u Kaliforniji hidroponsku Farmingdel aerodrom na Long Islandu. Nemamo pojma, ako dve operacije su povezani, ali mamac za veliku lovu jasno nastavlja da biste nacrtali ulozima uvoza u New York-u okolini. I ta velika lova je u velikoj meri zbog cena biti naduvani za kanabis ilegalan status.