Dom > Novosti > Sadržaj

HIGH TIMES zakonodavne Roundup: April 4

Apr 08, 2016

Bila je zauzeta nedelja u borbi za reformu zakoni o marihuani u Sjedinjenim Državama. Neke od najvećih novosti dolazi iz Ohaja, gde je publikovana glasačke mera očišćen za potpise. Takođe postoji određeni napredak u Illinoisu, da je dekriminalizujemo marihuane, kao i zamah na Havajima da studiram Dekriminalizacija sve ilegalne droge.

Pročitaj sve oko pao i prošle nedelje u svetu kanabisa reformi u funkciju Roundup zakonodavne HIGH TIMES za 28 marta:

Ohio: Inicijativa za medicinsku marihuanu odobreno nam je potpisa

Medicinska marihuana je ponovo na putu u Ohiu. Pravobranilac Mike DeWine nedavno je objavio da inicijativa za medicinsku marihuanu podržava projekat politike marihuane očišćen za sledeći nivo revizije. Veridba onda je pred odbor glasačke Ohio gde petočlani panel je takođe dao odobrenje. Organizatori mora sada prikupljanje 305,591 potpisa verifikovan birača pre jula da bi se zaradila mesto na glasanju na izborima u novembru.

"Planiramo za mobilizaciju velika grupa volontera i smo ce biti prijavim pomoć plaćeni su supružnici da ispune države znatne potpis uslov za kratko vremena imamo," rekao je Mason Tvert, direktor za komunikacije za projekat politike marihuane. "Puno volonterki su članovi porodica pacijente ili same pacijente tako neverovatno su motivisani. Inicijativa proces nije lako, ali to je bleda u odnosu na prolazi kroz hemoterapiju ili svedoci tvoje dete imati napade na dnevnoj bazi."

Illinois: Mera za legalizaciju je raspravljano

U Ilinoisu zakonodavstvo još jednom raspravlja o plodu legalizaciju marihuane. Bil, tražeći da zameni kriminalne kazne zbog posedovanja 10 grama marihuane ili manje sa $100-200 dolara kaznu trenutno čeka da biti izglasan u Senatu. Ako on bude usvojen, to će zatim pomerite da je Predstavnički dom za razmatranje. Mnogi očekuju da zakon biti uspešna ove godine jer jezik je pao pravo u skladu sa preporuke koje guverner Bruce Rauner nakon što je stavio veto legalizaciju mera u 2015.

Florida: Guverner potpisuje Bil medicinsku marihuanu

Guverner Rick Scott potpisali su prošle nedelje nacrt koji će omogućiti bolesnih pacijenata imaju pristup punoj snazi kanabis proizvode. Kao amandmanom na državnu "pravo da probam čin," što omogućava da umiru pacijenti koriste eksperimentalne lekove koji nije Odobren, novi zakon će omogućiti one pacijente koji imaju manje od godinu dana dobio živeti opciju za lekove na svoju ruku sa kanabisom. Međutim, niko ne siguran kada će pokrenuti program. Florida je usvojila nacrt nisko-THC medicinsku marihuanu 2014 godine, a i dalje je zadovoljena niti jednog.

Colorado: Zakonodavci koji se zalažu za THC ograničenja

Postoji predloženi glasanje i bile u zakonodavstvu se nadate da Izmestite kapu na količinu THC dozvoljeno u marihuane i marihuana prodatih proizvoda u Coloradu. Glasački inicijativu, sastavio Alija Pruita i Ron Castanga, teži da se uvede ograničenje od 16% THC na svim kanabis prodaje širom države. Kuća predlogu, koji je uveden od strane predstavnika Kathleen Conti, bi zahtevalo sličnih ograničenja THC sadržaj — to zatvaranje oko 15%. Nijedna mera bi se odnosilo na medicinsku marihuanu. Iako je pokret ima malo podrške, suprotstavljene snage to nazivaju plan za neustavnim to će samo disk uživalaca natrag u crno.

Havaji: Zakonodavce da studija legalizovanju sve droge

Havaji zakonodavci odobre mera koje bi omogućile državi da sprovede izvodljivosti preko Dekriminalizacija sve ilegalne droge. Prošle nedelje, pravosudnom glasalo je 7: 1 u korist rezolucije, slanja u podu kuća za razmatranje. Javili Marijuana.com, mera je izmenjen od njene originalne verzije da biste ograničili studija da samo određene djelo iskazu. Predlog mora pred Senatom 7 aprila da bi imao udarac zbog odlaska u 2016.

Oregon: Ažurirani konoplje Bil potpisan

Iako Oregon je usvojila nacrt konoplje u 2009 godini, program je bio težak za uplitanje zbog svoje striktne stavka barijere. Međutim, guverner Kate Braun nedavno su potpisali novi zakon u zakon koji smanjuje neke od kriterijuma za industrijske konoplje, poljoprivreda u pokušaju da više producente mogućnost da učestvujete. Izveštaji ukazuju da Oregon ministarstvo poljoprivrede je trenutno ne prima prijave za sezonu 2016.

Oregon: Guverner znaci zakon koji je MMJ apoteke da prodaju kolače sa marihuanom

U sklopu zakon kojim se omogućavaju prodavnicama rekreativnih lonac sa Oregona prodati bez poreza Herba medicinsku marihuanu pacijentima, ljudi će sada takođe moći da kupuju kanabis kolače sa marihuanom i izvode iz apoteke. Bil Senata 1511, koji je potpisan u zakon prošle nedelje od strane guvernera Kate Brown, daje apoteke za prodaju male količine kolače sa marihuanom i izdvaja ljudima 21 i starije. Pre početka ovo, međutim, Oregon zdravstvene vlasti moraju prvo izraditi propise za prodaju ovih proizvoda. Se ne zna kada će se to desiti.

Maine: Senat leđa kamenovan pokretačka Bil

Nacrt zakona Trudeći se definiše koja dela spadaju stondiran vozi se probija kroz zakonodavstvo Maine. Prošle nedelje, Senat je glasao 19 na 14 u korist nacrt zakona kojim bi se uspostavio pravni ograničenje od.05 nanograms THC po mililitru krvi – isti standard koja se koristi u Colorado i Washington. Pristalice kažu da je ograničenje je potreban da biste sprečili kamenovan vozila, dok je opozicija tvrdi da će voditi odgovoran pacijenata nepravedno što je uhapšen. Zakon sada odemo pre Predstavničkog doma za razmatranje.