Dom > Novosti > Sadržaj

HIGH TIMES zakonodavne Roundup: Januar 11

Jan 14, 2016

Nova godina je u punom zamahu, i marihuana aktivisti rade napornije nego ikada da legalizuju list na raznim stranama Sjedinjenih Država. Neke od najvećih novosti u sedmici dolazi iz istočnom delu nacije, gde Vermont guverner Peter Shumlin pozvao je zakonodavstvu za legalizaciju industrija u kanabis u 2016. Na srednjem zapadu, već na ulici se priča da je nekoliko država rade za legalizaciju marihuane za medicinske i rekreativne svrhe.
Pročitajte sve o ovome i više u funkciju Roundup zakonodavne HIGH TIMES za 11 januara:
Kentucky: Push za legalizaciju medicinske marihuane u 2016
Bivši kongresmen Mike Ward je nedavno najavio formiranje grupe pod nazivom legalizaciju Kentucky sad, koji će raditi sa državnog zakonodavcima i zvaničnicima vlade da usvoji nacrt zakona za legalizaciju medicinske marihuane u Kentakiju. Ward će da raščistimo Generalne skupštine u trenutnoj sesiji i Upravljaj sistem ka politika da povećanja poreskih prihoda, pružajući bolesne sa efikasna alternativa ljekove. Izveštaji ukazuju da Vord će pokušati da se sastane sa guvernera Matt Bevin, koji podržava medicinsku marihuanu, da vidim ako mogu da smislim podršku od vrha.
Indiana: Bill je podneo za legalizaciju medicinske marihuane
Senator Karen Tallian je nedavno predložio nacrt zakona čiji je cilj legalizacije medicinske marihuane za one pacijente koji pate od spisak uslova koje se kreću od AIDS-a Post traumatskog stresnog poremećaja. Senatu Bill 209is slična druge mere u zakonodavci je uvela u proteklih nekoliko godina, ali nije bila u stanju da se saslušanje. Mada ona veruje da je njen pokušaj u 2016 rezultat će biti sličan ishod, ona planira da kopaj dalje pitanje dok joj je dozvoljeno pravo glasa. Takođe su uvedeni nekoliko druge mere vezane za marihuanu, uključujući onaj čiji je cilj legalizacije poslovnih zgrada nafte za epileptične dece. Sve se očekuje da bude odbijen od strane odbora.
Virginia: Radovi zakonodavce da je dekriminalizujemo marihuane
Senator Adam Ebbin je podneo nacrt zakona koji bi je dekriminalizujemo na posedovanje marihuane u malim količinama širom države. Senatu Bill 104 bi eliminisati kriminalnim kaznama trenutno povezane sa napadom i zameniti ih kaznu od 100 dolara za prvi prekršaj, kao i na 500 $ za trećinu. Zakon, kako se očekuje, uvažiti zakonodavstvu u predstojećem sastanku.
Vermont: Bil dostavljen legalizuju marihuanu rekreativno
Senator Jeanette White je nedavno najavio podnošenja zakon kojim bi legalizaciju industrija u posvecena kanabisa. Predlog se trudi da legalizuju uzgajanje, posedovanje i prodaja marihuane za odrasle 21 ili preko, uzima na slična onoj nadgleda odbor za kontrolu pića regulatornog modela. White bill je jedinstven u smislu da je to zabranjuje marihuane kolače sa marihuanom, ali omogućava državi da uspostave brojnih kanabis čekaonice za na lokaciji potrošnje. Prošlog četvrtka, guverner Peter Shumlin rekao je poslanicima da je hteo da se uozbiljimo oko usvajanja zakona da reguliše i poreza marihuane. Većina njegove preduslovi za toliki trud spada u skladu sa predlogom Vajta. Vermont je očekuje da će postati prva država u narodu za legalizaciju marihuane kroz zakonodavstvu. Ako sve bude po planu, Vermont stanovnici mogli kultivirati svoje lične Izreži do kasnije ovog leta.
Gruzija: Zakonodavac pokušaji za legalizaciju medicinske marihuane uzgajanje
Predstavnik Allen Peake je uvela predlog kojim se nada da će uzeti bezvredni kanabis ulje posedovanje zakon i pretvoriti ga u medicinsku marihuanu program koji dozvoljava uzgajanje. Prošle godine, zakonodavac je iza smrti u Haleigh nada čin, koji omogućava da se registriraju na državi da imaju određenu količinu poslovnih zgrada nafte u svom posedu određeni pacijenti. Zakon, međutim, nije se pojavio sa odredbu bujanje i distribucije, što je primoralo ljude da proљvercujem medicinskom u iz pravne države. Peake je najnoviji predlog ima za cilj da otklonimo problem tako što ćete kreirati sistem gde između dva do šest kanabis producenti bi bilo dozvoljeno da posluju u državi, davati pacijentima pristup na lek, a ohrabri da federalni zakon.
New Mexico: Nastojanja da se legalizuje marihuanu rekreativno
Predstavnik Bill McCamley je podneo mera čiji je cilj uspostavljanje industrija u pirinaи i regulisano kanabisa u Novom Meksiku. Zakon bi u suštini omogućiti ljudima 21 ili preko da kupite travu na način slično onome što je trenutno u toku u Koloradu. To bi takođe proizvodnja industrijske konoplje legalizaciju širom države. Nažalost, tamo ne izgleda da velike šanse za McCamley je predlog, to je pravi od zakonodavstvu živ. Republikanske snage su navodno već ne obazirući se bilo koju meru koja ima veze sa marihuanom. Ipak, zakon će biti razmotren, možda samo na kratko, u predstojećem zakonodavnom sesiji.
Washington DC: Kanabis klubova zabranila ponovo
Iako Savetu D.C. prvobitno usmerili ka omogućavajući kanabis klubova u glavnom gradu nacije, zadnji tren mobilni kampanju od strane gradonačelnika Muriel Bowser je unapredio zakonodavce da preokrene njihova odluka, barem u narednih 90 dana. Savet sada ima mesec dana da postignu detalje o adefinitive planu, pre isteka oznaku na Bauzer je ban u proleće.
Missouri: Inicijativa za medicinsku marihuanu je odobrena za potpise
Novi pristup Missouri, u organizaciji radio za legalizaciju medicinske marihuane u 2016, očišćena od strane sekretara početi prikupljanje 160 000 potpisa je potrebno da bi njihove inicijative na glasanju u novembru. Grupe, koja teži da se legalizuje list za pacijente koji pate od ozbiljne uslova, je odredila cilj pribavljanja pola milion potpisa da biste bili sigurni da su ih zaraditi glas na predstojećim izborima dovoljno kreditno sposobni. Grupa i dalje potrebno nekoliko stotina hiljada dolara da bi uspješno lansiranje iduća faza svoju kampanju.
Missouri: Dva zakona podneo zahtev za legalizaciju marihuane za rekreaciju
Senator Maria Chappelle-Nadal je podnela predlog kojim bi legalizacije marihuane u rekreativne svrhe. Senatu Bill 762 dao bih odrasli 21 ili stariji slobodu za kupovinu zavisi od grama trave na prodajnim mjestima širom države. Međutim, za razliku od sličnih mera, ovaj zakon neće dozvoliti ljudima da se upusti u kući uzgajanje. Druga mera – kuća zajedničku rezoluciju 57 – nije zavedeno u kući, koja teži da se omogući biračima da odluči da li država treba da legalizuju travu za odrasle u stilu sličnom država trenutno dozvoljava za alkohol. Oba računa, kako se očekuje, biti čuo kasnije ovog meseca.
New Hampshire: Nekoliko zakona uveden za legalizaciju marihuane za rekreaciju
Podignute su tri marihuani, sa ciljem da se legalizacije marihuane u zakonodavstvu za razmatranje u 2016. Predstavnik Michael Sylvia je uvela kuću Bil 1610, što bi omogućilo odrasli 21 ili da neguju i poseduju marihuane bez uspostavljanje pirinaи i regulisano sistema. U suštini, stanovnici bi bilo dozvoljeno da raste najviše šest biljaka i transfer do grama da istovremeno – ali bez novca iz Bolonje ruke. Drugi predlog – kuća Bil 16, 75 – uveo predstavnik Michael Brewster, bi legalizaciju rekreativnih kanabis razmenu sa poreska stopa od 30 dolara po unci. Međutim, odrasli 18 ili stariji dopuste da raste do šest biljaka za ličnu upotrebu i biti u posedu preko 2 kila. Konačno, grupa poslanika predložio neki drugi Bil (kuća Bil 1694) za legalizaciju rekreativnih kanabis zanat; Jedino se isporučuje sa posedovanje ograničenje od do grama i poreska stopa od 15 posto. To bi omogućilo stanovnicima da rastu do šest biljaka, a da će ga legalno za proizvodnju industrijske konoplje.