Dom > Novosti > Sadržaj

HIGH TIMES zakonodavne Roundup: 11 jula

Jul 12, 2016

Po prvi put posle nekog vremena, borba za legalizaciju marihuane u Sjedinjenim Državama dolazi sa sve pozitivne vesti. Propozicija u Arkanzasu i Massachusetts očišćena za glasanje u novembru, dok je predlog u Severnoj Dakoti izgleda na dobrom putu. Druge istaknute funkcije prolazak legalizaciju mera u glavnom gradu u Pensilvaniji i verovatnoća Denver birači mogu će se odlučiti o inicijativi za najmanje jedan socijalne koristi ove jeseni.

Pročitajte sve o tim događajima i više u funkciju Roundup zakonodavne HIGH TIMES za 11 jula:

Pennsylvania: Harisburgu Decriminalizes posedovanje marihuane

Gradskog vijeća Harisburgu glasao je prošle nedelje u korist mera koje bi eliminisalo kriminalne kazne zbog posedovanja manji lonac. Uredbe, koja je preuzela gradske vlasti nekoliko meseci da postignu, bi uvreda kažnjava sa 75 dolara u redu – 150 dolara da počinilac je uhvatio koristi biljku u javnosti. Međutim, tri put prestupnici mogu i dalje biti optužen za prekršaj po pravilu "tri stavke" gradonačelnik Papenfuse. Na žalost, ta mera je i dalje daje lokalna policija opciju naplatiti ljudi pod zakon države – pravljenje ni prvi put prekršaj prekršaj.

Colorado: Dva inicijativa potrošnje javne lonac mogao da udari glasačkih

Izgleda da je Denver birači mogli imati mogućnost preko koje socijalne marihuane koristi inicijativu da podrže ovog novembra. Jedan predlog, koji je podržan od strane Denver poglavljem NORML, dozvolio bi privatne kanabis klubova da se uspostavi širom grada za rekreativne lonac potrošnju, dok je drugi, je poduhvat koji nadgleda, delimično, projekat politike marihuane, dao bih svaki restoran ili bar mogućnost podešavanja posebnu sekciju za korisnika marihuane. Nijedna grupa je odustaje od zadatka da bi bilo na glasanju ove jeseni. Ako oba mere budu odobreni, biće potpuno na glasanje zajednice da biste utvrdili koji bi plan postaje deo gradskih kanabis trgovine.

Massachusetts: Rekreativnih marihuane inicijativa može da se pojavi se glasa

Vrhovnog pravosudnog sud Massachusettsa izrekao presudu prošle nedelje, daje za rekreativne glasačke mere odobrenje za takav pred birače ovog novembra. Međutim, pre nego što ovo se može dogoditi, sud je naložio glasačke naslov promenjeno iz "Legalizaciju marihuane," za "Legalizaciju regulacija i oporezivanje marihuane" kao i nekoliko drugih promena. Novi jezik listic je na sledeći način:

"Glasanje da bi omogućilo osobe 21 i stariji da poseduju, koristite i prenos marihuane i proizvoda koji sadrže marihuanu koncentrat (uključujući jestive proizvode) i uzgoja marihuane, svi u ograničenim količinama, i pružiti za regulisanje i oporezivanje za komercijalnu prodaju marihuane i marihuana proizvoda."

Prošlog petka, grupa sastoji se od guvernera Charlie Baker, Boston gradonačelnik Martin J. Walsh i kuću zvučnika Robert A. DeLeo su najavili osnivanje kampanju protiv inicijative.

Arkansas: Medicinsku marihuanu inicijativu da se pojavi na glasanje

Birači u Arkanzasu će dobiti priliku ovog novembra da odluči da li država treba da legalizujemo medicinsku marihuanu za ozbiljno bolestan i smrtno bolestan. Prošle nedelje, kancelarije sekretara je saopštio je da je predloženi glasačke mera doneљen od strane Arkansans Samilosnog briga kvalifikovan dovoljno potpisa da odem pred glasanje zajednice na predstojećim izborima. Međutim, organizatori se brinemo, da konkurentski inicijativu da sabotiraju mogućnost za medicinsku marihuanu biti legalizovana sve zajedno. Grupa poziva na Little Rocku advokat David kauи da obustavi svoju kampanju i obrazac Ujedinjenog Fronta da stavim nijedan predlog pred biračima ovog novembra. Pitanje o medicinskoj marihuani nije uspela u 2012.

Severna Dakota: Grupa će predati peticiju da stavim medicinsku marihuanu na glasanje

Birači u Severnoj Dakoti videlo je izdanje medicinsku marihuanu na listicu ovog novembra. Grupa iza u Severnoj Dakoti Samilosnog, prema očekuje da podnesu oko 15 500 potpisa do kancelarije sekretara je uoči krajnjeg roka (danas). Ukupno 13,452 potpisa mora biti potvrđena grupa da zaradim mrlja na listicu. Za razmatranje glasačke, će takođe verovatno biti predat i predlog za dodatne vezanim za marihuanu u ponedeljak.