Dom > Novosti > Sadržaj

Pravni konoplje proizvodnje to povratak nakon 80 godina Ban

Mar 15, 2016

Bilo je osam decenija od američkog zakona o narkoticima rastuću konoplje na američkom tlu ilegalno.

Danas je jedva 1% Amerikanaca su poljoprivreda konoplje. Pre nego što je bilo je zabranjeno 1937, da broj 30% i da nam konoplja je bila razmotrite među najboljima na svetu.

Konoplja je napokon pocetak da napravim veliki povratak nakon što je Predsednik Obama potpisao odredbu u zakon 2014 farme koje ukloniti konoplje izrastao u istraživačke svrhe od dela Kontrolisane supstance.

Mnogi konačno priznaju da konoplja može pomoći da se vratite naše poljoprivredne ekonomije, pozitivno utiče na klimatske promjene i pomogne nam neafirmisani poljoprivrednicima. Prema izveštaju u LA Times, Kanada već to znao i mlati milijardi godišnje na svoju proizvodnju konoplje.

Dobra nedelja za konoplje u farma-

U Nevadi, zakonodavni pododbor je dala konačno odobrenje da propise koje nadgleda pilot projekta da biste dozvolili uzgoj ograničen konoplje u istraživačke svrhe.

Ipak, Robert malo u Nevadi ministarstvo poljoprivrede je rekao u Las Vegasu pregled nalog da proglašeni su strogi količine THC u platno.

"Ako izrezivanja testira iznad 0,3, radi se o da utvrdimo kako taj Izreži je uništeno," malo rekao.

Rick Trojanac, osnivač zasnovane na Colorado konoplje putovanje, je bio u veжnicu u Kansasu ove nedelje razgovarati sa poslanicima o prednostima industrijske konoplje.

Njegova grupa zalaže za usvajanje industrijske konoplje poljoprivreda zakon pred Kongresom u Washington. Zakon bi bilo legalno da uzgajaju konoplju za upotrebu u proizvodnji razne proizvode.

"Od konoplje, kao rotacioni usev, lišće na zemlju bolje nego što je pronađen," Trojan je rekao KSNT.com u Kanzasu. "Takođe je sjajna alternativa za poljoprivrednike."

Dva zakonodavca iz Alabame, sponzori su zakon da dozvoli istraživanje o rastu industrijske konoplje u stanju i da dozvoli ministarstvo poljoprivrede i industrije ili državni Univerzitet za istraživanje konoplje proizvodnje, prema AL.Com.

Treba nam Seme

Da biste započeli proizvodnju još jednom, američki farmeri Morat ćete uvesti desetine konoplje sorte iz celog sveta, jer sad je semena je izgubljen nakon toliko godina prohibicije.

Ali uzgajivaиe bockate da biste počeli. Jedan farmer Colorado, Ryan Loflin, LA Times da konoplja je rekao da oživi farmeri.

"Je potrebno pola vode da pšenice radi i pruža četiri puta prihod. Konoplja će da oživi zemljoradnja porodice u eri klimatskih promena."