Dom > Novosti > Sadržaj

Microsoft je sve veze sa pravnim marihuane

Jun 18, 2016

Nedavno je otkriveno da je Softverski gigant Microsoft partneri sa Kalifornijska vrste finansijske ponuditi svet "divlji" trave deo softvera koja prati kanabis biljke iz "seme za prodaju". Bill Gates i posada će sada napregnemo bratije za praćenje softvera "Agrisoft semena za prodaju" svoje popularne azurno cloud computing usluge.

Dok sve veći broj država da legalizuje marihuanu u rekreativne i medicinske svrhe, glavninu zakonodavne statutima iza mnogih od ovih programa zahtevaju industriji da pažljivo prate svaki aspekt biljka kanabisa do tačke kada se proizvod proda kupcu. Program "Agrisoft", koja je na tržištu u protekle tri godine, daje pravne države alatku moraju da vode povodac njihove odgovarajuće lonac tržišta u pokušaju da se uverim ostatke posao na nivou.

Microsoft je prst u vodu pristup muvanja sa kanabisom industriji možda izgleda minimalna nekima, ali zapravo ukazuje na neminovno prelazi preko od kako su me smatrali odmetnik pokreta u carstvo legitimne Commerce. Na kraju krajeva, iako je ovaj softver je dizajniran posebno za države i lokalne opštine, to je upravo ona vrsta tehnologija vlada Sjedinjenih Država treba da se vratimo ugodnije s konceptom omogućavanja industriji kanabis ići širom zemlje.

"Niko ne može da predvidi budućnost za legalizaciju kanabisa, ali je jasno da je legalizovana kanabis će uvek biti izložen strogi nadzor i propisi, kao što su alkohol i duvan; i, je da vam ponudimo vlade i regulatorne agencije su alati i tehnologije za nadgledanje usklađenosti kanabisa,"ljubazan finansijske osnivač & CEO David Dinenberg navodi se u saopštenju. "Ja sam oduševljen da Microsoft podržava BRATIJE misiju da izgradi oslonac za kanabis usklađenosti."

Izveštaj iz New York Timesa pokazuje da finansijski vrsta je nije još sleteo ugovor sa vladom, ali kompanija se nada da njen novonastala odnos sa Microsoft će to promeniti. Za sada, vrste radi na tome da dobije svoj sistem u Portoriku, koja razmišlja o marihuanu u medicinske svrhe, i to je nada da će veliki broj države i stranih zemalja koje su trenutno progresivnih, ovako ili onako, ide prema Marketu u organizovanom lonac.

Bratije Agrisoft program je jedini softver će biti podržane od strane Microsoft vezane za marihuanu.