Dom > Novosti > Sadržaj

Oregon guvernera potpisuje dva važna marihuani, još u toku

Mar 09, 2016

Guverner Kate Brown je potpisala dva račune će da napravite značajne promene u Oregonu je rekreativnih marihuane program.

Za početak, kuća Bil 4014, uklanja 2 godine specijalizacije uslov za rekreativne lonac producenti, procesori i trgovaca na malo.

HB 4014 smanjuje medicinski naknade za kvalifikovanim veterani iz $200 do $20; tretiraju MMJ isto kao recept droge kada postavljate uslove za ljude na istražni objavljivanja, diverzija, nevezano od oštećenog vozila "," uslovno "ili" Post-zatvor nadzora; i to dozvoljava svi lokali marihuane za odbijanje dozvoljenu poslovnih troškova prilikom popunjavanja zahteva za državni porez.

Drugi zakon potpisano od strane guvernera, Senatu Bill 1598 se trudi da privuče manji medicinski uzgajivaиe tr ište za rekreativne uklanjanjem papire zahtev prilikom podnošenja zahteva za dozvolu. Ove takozvane mikro-canopy licencu sa nižim naknadama i manje potrebe.

SB 1598 takođe prepoznata medicinske i istraživanje marihuana raste lokacije kao farma useve, što ih čini lakše pronalaziti u ekskluzivnom farmi oblastima i štiti ih od tužbe do komšije zapažene neugodnosti kao miris i buka. Rekreativne marihuana raste lokacije su već prepoznata kao farma useve pod državnim zakonom.

Zakon Senata pojašnjava da je dom MMJ raste ne podležu Oregon zdravstvene vlasti inspekcije. To stvara Potkategorija apoteke za neprofitabilne organizacije, što im omogućava da prihvati višak travu od uzgajivaиe da bude prodat da pacijenti u mali ili nikakav trošak. I kad se države regulisanih marihuane industrije na zemlju, to će zahtijevati zdravstvene vlasti da studiram pristup medicinskoj marihuani u oblastima koje su smo potcenjeni do apoteke i trgovaca na malo.

Još nekoliko računa još čeka potpis guvernera Brauna, uključujući onu omogućavajući apoteke da prodaju kolače sa marihuanom i skoncentrisano je ranije nego što je planirano, a drugi Omogućavanje banaka i kreditnih Unija da se bavi pravnim lonac preduzeća bez sa kojima se suočava krivična odgovornost.