Dom > Novosti > Sadržaj

Razlika između crnog PE torbu sa celofanom traku torbu

Jan 26, 2016

U procesu proizvodnje plastičnih kesa, boju definisan je kao raznoliki različite boje PE plastičnih kesa, publikom razlikuje se, naravno, za zdravlje ljudi, ove sa misterioznim plastične kese su da postoji kontroverza. Da počnemo sa dva bela i transparentan plastične kese, npr.
Kakva torba je beli i transparentni kvaliteta će biti bolje? Ili je sigurnije za ljude? Zapravo je jednostavno rekao, prema analizi boje sklonost beli plastičnih kesa biti popularniji, kvalitet je relativno transparentan torba PE bolje, ovo zato bela plastika torbe su obično od koristi nakon smanjenja obnovljivih materijala pripreme, nemaju mnogo zla. Ali beli kesom nije savršen, zato tokom u proizvodnji plastike takođe pridružilo se torbe puder i aditiva, samim tim i dalje postoji ne bezbednosti, u poređenju sa prozirne plastične kese, beli plastične kese sigurnost je mnogo manja.
A crni plastične kese, jer u trenutku proizvodnje zavisi od ugljen Crna boja može da se popravi, stoga svoje nečistoća i štetnih sastojaka mora da bude malo veća, generalno gledano, to nije zaštita životne sredine. I inferioran crnu plastiku torbe se koriste za umiranje u vreće za smeće, tako da njen kvalitet indeks možete zanima, tako da ne preporučujemo vam da odaberete crnu torbu PE za svaki dan.
Da li crni prozirni PE plastične kese. Definicija sigurnosti hrane i radnje su iste, osim ako koristite polietilen napraviti plastične kese, ili nisu pogodne za skladištenje hrane; Ako želite da jede, odlučite da imaju hranu sigurnost logotip torbu proizvoda, jer samo na taj način, da se osigura privatnom zdravstvenom oh!