Dom > Novosti > Sadržaj

Ultra - restriktivne medicinsku marihuanu programe

Jan 18, 2016

U ponedeljak, zdravlje komesar Dr. Howard Zucker saopštio je da on neće dozvoliti pacijenata sa Post traumatskog stresnog poremećaja, Alchajmerove bolesti, distrofije, distoniju i reumatoidni artritis da učestvujem u programu za medicinsku marihuanu, jer on ne veruje da postoji dovoljno naučnih dokaza da dokaže da kanabis može da bude i efikasan tretman za ove uslove.
U skladu sa zakonom države, Ministarstvo zdravlja New York je bio s obzirom na godinu i po da razmislite o pet predloženih kvalifikovanih uslove i donosi odluku o tome da li pacijenata sa ovih oboljenja trebalo omogućiti pristup medicinskoj marihuani. Zvaničnici navodno izvukao u Legiju nauka i zdravlje eksperte da pregledam nekoliko komada istraživanja koja se odnose na marihuanu kao održiv tretman opcija, ali na kraju krajeva oni su zaključili da bi još jedan dokaz je potrebna pre nego što bi oni bili spremni da nastave dalje.
Uzgred, Dr. Zucker ima moć da dodate kvalifikovanih stanju želi u bilo kom trenutku.
"Zakon ili je komesar za zdravstvo ne reci doktorima koje bolesti su prikladni za ostale droge," zastupnik Richard Gotfrid, jedan od ključnih sponzora je milostiv, prema, toldPolitico. "Stvarno ne treba je zvanična lista za medicinsku marihuanu."
Kako stvari stoje, medicinsku marihuanu u New Yorku je dostupna samo onima sa rakom, HIV/AIDS-om, je ALS, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i tvrdoglav spasticity kao rezultat oštećenja kičmene moždine, epilepsija, inflamatornog oboljenja creva, neuropatije i Hantingtonova bolest. Ipak, država treba da se stidi od strane koliko neuspeha, program je predodredjena da postane, jednostavno zato što su zvaničnici odbijaju da ostavimo po strani strah koji je bilo u redu potez može da kreira liberalni sistem uporediva šta ima u Kaliforniji.
Ali New York je daleko od ostvarenja programa takve magnitude.
New York Times nedavno je prijavio da samo 51 pacijenti su trenutno registrovani da učestvujem u programu za medicinsku marihuanu, uglavnom zato što postoje samo oko 150 lekara u za celu državu koja je sertifikovan prema svojim pacijentima pruže preporuke za medicinsku marihuanu. Pored toga, Tajms ukazuje da apoteke, koji se nalazi u naseljene New York City samo video "kap pacijenata" od otvaranja vrata prošle nedelje, označavajući da apoteke servisiranje drugim delovima države će verovatno ne vidite mnogo akcije.
Iako mnogi zakonodavci smatraju državnu novonastala medicinsku marihuanu program bude prvi korak ka konačnom stvaranju plan sa sveobuhvatniju pokrivenost, državni zvaničnici potrebu da usporiš ograničenja da biste se uverili da program je u stanju da donose dovoljno prihoda da ostane živ dovoljno dugo da se to dogodi.
Pravo, nesposobnost za pacijente da konzumiraju sirove kanabis je prisilio države medicinsku marihuanu cene u carstvu sa neverovatnim jer su producenti pet kanabis dozvoljeno samo prodati tinkture, ulja i isparenja. Ovo ograničenje, sama je bila dovoljna da primora da pacijenti nazad na crnom tržištu, kao i očekuje se da neke mogu provesti kao 1200 $ na mjesec da ga kupite legalno.
Prošle godine, New York lekari za Samilosnog briga – grupa više od 600 doktora iz širom države koji podržavaju medicinsku marihuanu — uputio je pismo pokazuje brojne naučne studije koje prikazuje pušenje marihuane u zakonodavstvu nije toliko opasan koliko bude doživljen. Ipak, država je odbijao da ovaj metod isporuke.
Keith Stroup, osnivač nacionalna organizacija za za reformu zakona o marihuani, je nedavno rekao da Vice vesti koji se menja u New Yorku medicinsku marihuanu program ce potrajati jer zakonodavci su i dalje sumnjivo da pacijenti su jednostavno u potrazi za načinom da se naduvam bez pravnih posledica. Na žalost, zbog uticaja u New Yorku na nacionalne politike, Stroup misli da više država će stopama svojih kada je u pitanju put kreiranje njihove odgovarajućim medicinsku marihuanu programe – pružajući pacijentima bez sirovog kanabisa, nema kolače sa marihuanom i nije zabavno.